Limba română
tonyvrabie
2015-11-08 21:15:00
Va roggggggggggggggggggggggg, dau coroana!!!! Compunere despre ce fac in fiecare zi in timpul vacantei si cu ce am inceput sa fac si nu am terminat.
Răspunsuri la întrebare
gogelearaluca
2015-11-09 00:52:40

In timpul vacanței programul meu este altfel fata de cel din timpul scolii.Este bazat de distracții si lucruri interesante.Dimineata ma trezesc si ma spăl pe dinti,iau micul dejun si apoi îmi fac încălzirea.Ma joc pe telefon iar apoi desenez.Iau prânzul.Apoi ma joc cu sora mea.Citesc cărțile de la scoala.Ies afara si ma joc.Fac jurnalul de vacanta.Ma joc cu prietenii pana seara si apoi ma uit la Tv.Vara asta o sa merg la mare,la bunici,la piscină si la un curs de gătit.

krisdemon
2015-11-09 00:53:55

Vacanta de vara este una minunata. Toate zilele mi le.am petrecut cu prietenii in parc jucandu-ne, si cu familia am facut excursii. Toate zilele au fost la fel, deoarece in fiecare zi ies și mă joc, dar înafara de timpul pe care il petrec pe afara, trebuie sa si scriu temele pentru vacantă. Am început sa scriu din ele, dar inca nu le.am terminat. Dar nu conteaza. Le voi termina pana incepe scoala, deoarece nu ma voi duce cu ele nefacute. Aceasta vacanta a fost una minunata.

Adăugați un răspuns