Studii sociale
andreeabrinzoi
2015-11-05 20:59:15
1 CÂT POATE STA O BALENĂ ALBASTRĂ SUB APĂ LA O SCUFUNDARE? A. MAXIMUM 5 MINUTE C.MAXIMUM 20 DE MINUTE B.MAXIMUM 10 MINUTE D.PÂNĂ LA 3 ORE 2 CARE FOST TIMPUL RECORD OFICIAL DE ZBOR AL UNUI PUI DE GĂINĂ? A.13 SECUNDE B.30 DE SECUNDE C.2 MINUTE D.1 ORĂ 3 DACĂ URMĂTOARELE FELINE S-AR LUA LA ÎNTRECERE,CARE AR IEȘI ÎNVINGĂTOARE? A.LEU B.GHEPARD C.LEOPARD D.PUMA 4 CÂȚI URȘI KOALA AȘEZAȚI UNUL PESTE CELĂLALT ATING ÎNĂLȚIMEA CELUI MAI ÎNALT ANIMAL, GIRAFA MASCUL? A.2 B.5 C.9 D.50 5 ADEVĂRAT SAU FALS ? STRIGĂTELE MAIMUȚEI URLĂTOARE SUNT ATÂT DE PUTERNICE,ÎNCÂT POT FI AUZITE DE LA PESTE 5 KM DEPĂRTARE. 6 CE ANIMAL A PREZIS CORECT CÂȘTIGĂTOAREA CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL DIN 2010? A.CÂINE B.PORC C.CARACATIȚĂ D. CIMPANZEU 7 CARE ESTE CEL MAI MARE ANIMAL CARE A TRĂIT VREODATĂ? A.DRAGON DE KOMODO B. ELEFANT AFRICAN C.BALENĂ ALBASTRĂ D.TYRANNOSAURUS REX 8. CÂT POATE SĂRI LEOPARDUL ZĂPEZILOR CU PICIOARELE SALE PUTERNICE? A.1 METRU B.2 METRI C.3 METRI D.15 METRI
Răspunsuri la întrebare
codrinelu
2015-11-05 21:06:06

1.între 10 si 15 min. 2.Nu stiu. 3.ghepardul (sper) 4.50 ( cred) 5.adevarat 6. caracatita 7.balena albastra 8.3 m Sper sa fie bine.Poti asteapta si alte raspunusuri/păreri.

georgianamrr
2015-11-05 21:07:21

Exercițiul 1: D) balenă albastră poate sta sub apă 3 ore deoarece ea este un animal învățat cu apa și poate sta foarte mult timp sub apă; Exercitiul 2: A) timpul record de zbor al unui pui a fost de 13 secunde deoarece cu toții știm că un pui de găină nu poate sta în aer mai mult de 30 secunde pentru că există gravitație ; Exercitiul 3: C) Leopardul Cu totii stim ca leopardul ar fi cel mai rapid Pentru că el atinge distanțe foarte mari într-un timp foarte scurt și este unul din cele mai rapide animale; Exercitiul 4: C) 9 Pentru că urșii Koala sunt de obicei foarte grăsuți să se pună unul peste altul cu siguranță ar fi mai mult de 9 urși Koala că nu se puteau pune 50 pentru a ajunge la înălțimea unei girafe; Exercitiul 5. Enunțul este adevărat deoarece o maimuță este capabilă să înregistreze sunete foarte mari care să ajungă la foarte mulți kilometri distanță. Deci propoziția este adevărată; Exercitiul 6. răspunsul este A) un câine era capabil atunci să aleagă care va fi câștigătorul și ceea ce alegea câinele respectiv era adevărat ; Exercitiul 7. D) răspunsul corect este D) deoarece un Tyrannosaurus Rex este foarte mare și a trăit în urmă cu foarte mult timp ; Exercitiul 8. leopardul poate sări cu picioarele sale puternice în jur de 3 metri deorece el este capabil de acestea și este foarte puternic și se poate baza pe picioarele sale pentru că acestea sunt foarte rezistente cum s-ar spune. Sper că te-am ajutat!♡ Succes! Coroana?

Adăugați un răspuns