Arte
timceaionut
2023-11-06 05:19:30
Vreau sa fac un picnic cu prietenile mele si vreau sa iese acest picnic minunat.Ajutati-ma ce hrana, ce obiecte sau ce ar mai trebui pentru ca sa fac picnicul un vis alaturi de prietene. Cine da cele mai multe raspunsuri ii dau coronita.
Răspunsuri la întrebare
Nuta11
2023-11-06 11:24:19

pai luati senvisuri,suc si prajitura Obiecte:disc de plastic,luati-va ceva cu ce sa ascultati muzica si sa dansati pe ea,si o patura si un cos de picnic Distractie Placuta!

danaionuts
2023-11-06 11:25:34

                                                Picnic       Pentru un picnic fara probleme ar trebui sa iei de mancare asa : niste senviciuri minunate in forma de patrat sau dreptunchi , niste placinte ( cu ce stiti ca va place ) , apa , suc ( daca este de casa , ai grija cu il ti sau pui ) . Un sfat : ca nu ai probleme cu mancarea care se varsa ,nu lua mancare ca si :tocanita si ciorba in cel mai rau caz ( daca mancati pe o patura ) .        Depinde ce varsta ai , va puteti lua jucarii , rachete de tenis , o minge , un aparat foto ( daca vrei sa faci poze ).       Fale o felicitare minunata si poare chiar o poezie in care spui ca veti ramane prietene pe viata , ca sa le surprinzi !!                                                                                 Sper ca te-am ajutat !!! :))

Adăugați un răspuns