Ed. muzicală
NICAVIVI
2023-10-10 02:57:45
SCRIE O COMPUNERE CU TITLUL:'CHITARA IN SUFLETUL MEU',IN CARE SA VA EXPUNETI SENTIMENTELE DE DRAGOSTE PENTRU MUZICA SI PENTRU DRAGOSTEA DE A CANTA LA CHITARA.
Răspunsuri la întrebare
kill23
2023-10-10 05:23:09

Muzica pentru mine este un mijloc de a evada din lumea reala.intr-o alta lume...una fara probleme..grijuri sau durere.. Acest sentimen am inceput sa il traiesc inca din copilarie cand tatal meu care stia ca imi doresc o chitara,mi-a daruit una..A fost un moment cu totul special..La inceput nu stiam aproape nimic,dar cu ajutotul profesorului meu,am ajuns la o performanta remarcabila deoarece aveam atat muzica,dar si chitara in sufletul meu! Pentru orice om,muzica ar trebuii sa fie ceva de la care nu se poate lipsi,fiindca muzica altfel spus este legatura dintre omul muritor,de multe ori fara speranta si cu lacrimi im ochii si Dumnezeu care a lasat acest dar pe pamant  oamenilor..                             SPER SA TE AJUTE!!

alinmafiotul2
2023-10-10 05:24:24

                                 Chitara in sufletul meu ! Chitara este un  instrument al muzicii care iti incanta inima si  sufletul . Amarciunea , tristetea  si toate gandurile rele sunt inlaturate de aceasta , chiar din prima clipa cand coarda acesteia scoate un zgomot care distruge tristetea din sufletul ascultatorului .  Acest melodios instrument te poarta pe taramuri  cunoscute doar de cei care au inteles dragostea pe care chitara ne-o impartaseste . Ea ne exprima sentimente de dragoste  , bunatate distrugand demonul furiei si al tristetii din noi .  Acest instrument este un pansament pentru inima noastra ranita . Racoare din inimile noastre este sfaramata de caldura pe care chitara ne-o exprima .  Acest instrument trebuie pretuit pentru dragoste care ne-o exprima . Chitara este singurul instrument pe care il voi iubi cate zile voi avea pe acest pamant .  SPER CA TE-AM AJUTAT !

Adăugați un răspuns