Religie
alexamaria199
2021-05-15 18:10:45
daca dumnezeu exista si suntem creeati de el , atunci de ce nu stim noi asta în constiinta noastră? de ce trebuie să învățam de existența lui dintr-o carte,sau să fim învățați de profesori, părinți, societate? de ex dacă ne nășteam intr-o familie de budiști credeam în Budha pt ca așa eram învățați să credem
Răspunsuri la întrebare
adrianaciucule
2021-05-15 18:21:17

Pentru ca el nu poate sa ne impuna sa credem in el, sa fim ca niste roboti. Suntem invatati de oameni care stiu tainele ceresti  si care au fost instruiti sa ne invete despre acestea. Religia este o materie neobligatorie, o faci la alegere. Nu esti obligat sa crezi in Dumnezeu, dar cei care-o face accepta lumea spirituala in viata lor si sunt mai impacati!

Ana94
2021-05-15 18:22:32

Dumnezeu,Alah,Budha etc sunt una și aceasi persoană,dar pe mai multe limbi,nu Dumnezeu e devină pentru faptul ca se numește în mai multe feluri sau există mai multe religii ceea ce după mine nu tare are rost dar nu ma bag,ci oamenii,Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea lui,El i-a dat omului conștiința necesară de a trăi, de a ne descurca în viața și de a cunoaște binele și răul,ne-a dat cât a stiu ca avem nevoie dar mintea omului nu e creată pentru a intelege multe lucruri,precum modul în care a creat-o pe Eva din coasta lui Adam sau multe alte lucruri.Religia nu e o materie obligatorie și nici să crezi în Dumnezeu nu e obligatoriu,căci Dumnezeu lasă omul liber să decidă,însă El există,și nu doar în biblie,nu doar ea este demonstrația ca există ci multe altele,nu ești obligat să crezi,crezi daca vrei dar Dumnezeu există cu adevărat și ar vrea să între în sufletul fiecărui om daca este lăsat.

Adăugați un răspuns