Religie
teodoratrifu
2021-04-13 15:46:15
Ca fiecare dintre oameni,si tu ai primit anumite daruri de la Dumnezeu .Stii care sunt ele?Ce asteapta Dumnezeu sa faci cu aceste daruri ?
Răspunsuri la întrebare
69BREAKER96
2021-04-13 17:04:33

Darul  de la Dumneeu este harul , credinta si cel mai mare dar facut noua este darul iertari pacatelor  si biruinta  .   Dumnezeu asteapta cu aceste  daruri  cand vii  la Domnul Iisus cu lacrimile pocaintei cu credinta in sangele si cu jertfa lui , rascumparare cu cererea iertarii si cu legamantul cutremurator al ascultarii pana la moarte , primesti in clipa aceea iertare pentru tot trecutul tau pacatos , si primesti putere pentru tot viitorul tau curat . Cu  harul am fost mantuiti , prin credinta . Si asta nu vine de la noi ci vine de la Dumnezeu . Prin darul biruintei  primim putere in luptele viitoare cu aceste pacate . Dumnezeu vrea sa facem cu aceste daruri sa le pretuim sa fim buni sa avem credinta in el caci cand murim  pacatele sa ne fiu iertate 

madalincaraman1
2021-04-13 17:05:48

Darurile de la Dumnezeu este harul si credinta. Fara acestea noi nu putem fi credinciosi. Dumnezeu n-i le-a dat, iar noi trebuie sa le pretuim pentru tot restul vietii. Dumnezeu asteapta de la noi sa invatam si pe ceilalti aceste daruri si sa-i indrumama sa nu le paraseasca caci arunci si Dumnezeu ii va parasi. Sper ca te-am ajutat.

Adăugați un răspuns